Vi arbejder online på sikrede og krypterede platforme.

Radio og TV

underskriver testamente

Ring til Radio4 – Er det nødvendigt at lave et testamente?

Er det nødvendigt at lave et testamente? Det mener Søren Braskov. Hør med her om, hvorfor det er vigtigt, og hvordan man gør.

kollegaer1

Har du det godt med kollegerne?

Skal vi bare arbejde, når vi er på arbejde, eller er det sociale vigtigt for os? Nogle vil nok mene det første, andre, at deres sociale fællesskab med kollegerne er én af grundstenene for, at de trives på arbejdspladsen. Men i hvor høj grad skal vi være sociale, når vi går på job?

smalltalk1

Kunsten at smalltalke

Den lille verbale pardans at smalltalke er, til trods for sin uskyldighed, virkelig noget, der kan dele vandene. Til trods for den umiddelbare uskyldighed i den slags samtaler, er det noget, vi kan drage stor nytte af at kunne og måske ligefrem stile efter at nå et større mål med.

testamente til underskrift

Arvesager

Arv, stor eller lille, kan være en bombe i et ellers velfungerende familieliv. Det er måske årsagen til at flere og flere, ifølge tinglysningsretten, vælger at få udarbejdet et skriftligt testamente.

computer-og-kaffe1

Sådan får du mere i løn

Vi danskere er ikke særlig gode til at forhandle vores egen løn. Mange af os forhandler slet ikke, og det er ofte, fordi vi er konfliktsky og derfor bare accepterer chefens lønudspil.

arvesagskonflikter1

Arvesagskonflikter

Det er desværre langt fra unormalt, at vi bliver uvenner med vores familie, når vi skal arve. Faktisk så oplever op mod hver femte arving stridigheder i familien på lige præcis det punkt.

Loading blog posts...