Tre trin til dit personlige ledelsesgrundlag

Charlotte Juul Sørensen, 9. oktober, 2018

Har du fået meldt dit personlige ledelsesgrundlag ud – eller er processen druknet i den daglige drift? Her får du tre enkle trin, der kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Tal med din stressede medarbejder – selvom det er svært

Charlotte Juul Sørensen, 13. september, 2018

Stress hos en medarbejder belaster både medarbejderen selv og hele afdelingen. Som leder har du ansvaret for trivsel begge steder, og derfor er du nødt til at tage det op, selvom det er svært. Læs om, hvordan.

Læs mere

Kom godt igennem generationsskiftet

Charlotte Juul Sørensen, 25. juni, 2018

Virksomheden skal overdrages til næste generation – men hvordan finder man en løsning, som er god for både virksomhed og familie?

Læs mere

Gør organisationen klar til fremtidens opgaver

Charlotte Juul Sørensen, 1. maj, 2018

Jeres organisations struktur og arbejdsgange er afgørende for, hvordan I arbejder. Forhold jer derfor jævnligt til, om alt fungerer hensigtsmæssigt i forhold til fremtidens opgaver.

Læs mere

Kærester på jobbet – en svær affære

Charlotte Juul Sørensen, 26. februar, 2018

To forelskede kollegaer kan give problemer og bøvl på jobbet. Vælger du, som leder, at beholde begge medarbejdere, er det vigtigt at sætte forholdet på dagsordenen.

Læs mere

To værktøjer til at strukturere tid og opgaver

Charlotte Juul Sørensen, 18. december, 2017

Det kan godt betale sig at bruge tid på at planlægge og prioritere sine arbejdsopgaver. Det giver overblik og ro, og så arbejder hjernen bedre.

Læs mere

Nogle gange er konfrontation bedre end mediation

Charlotte Juul Sørensen, 10. oktober, 2017

Hvis en enkelt medarbejder volder problemer i samarbejdet, hjælper mediation ikke. Så er man nødt til at konfrontere og korrigere personen direkte.

Læs mere

Skab en strategi, der kobler mål og handling

Charlotte Juul Sørensen, 4. september, 2017

Læs vores bud på, hvordan I udvikler en strategi, der skaber sammenhæng mellem det, I vil nå med virksomheden, og det, I gør for at nå det.

Læs mere

Organisatorisk fleksibilitet giver flere veje til målet

Charlotte Juul Sørensen, 15. juni, 2017

En organisation når bedst sine mål, hvis den kan tilpasse og omstille sig. Vi sætter fokus på seks processer, du som leder kan bruge til at øge organisationens fleksibilitet.

Læs mere

Kend konfliktens væsen, før du løser den

Charlotte Juul Sørensen, 7. juni, 2017

Konflikter skyldes enten problemer med systemet, samarbejdet eller en enkelt person. Effektiv konfliktløsning kræver, at man finder kilden til problemet, og her har lederen et ansvar.

Læs mere