To værktøjer til at strukturere tid og opgaver

Charlotte Juul Sørensen, 18. december, 2017

Det kan godt betale sig at bruge tid på at planlægge og prioritere sine arbejdsopgaver. Det giver overblik og ro, og så arbejder hjernen bedre.

Læs mere

Nogle gange er konfrontation bedre end mediation

Charlotte Juul Sørensen, 10. oktober, 2017

Hvis en enkelt medarbejder volder problemer i samarbejdet, hjælper mediation ikke. Så er man nødt til at konfrontere og korrigere personen direkte.

Læs mere

Skab en strategi, der kobler mål og handling

Charlotte Juul Sørensen, 4. september, 2017

Læs vores bud på, hvordan I udvikler en strategi, der skaber sammenhæng mellem det, I vil nå med virksomheden, og det, I gør for at nå det.

Læs mere

Organisatorisk fleksibilitet giver flere veje til målet

Charlotte Juul Sørensen, 15. juni, 2017

En organisation når bedst sine mål, hvis den kan tilpasse og omstille sig. Vi sætter fokus på seks processer, du som leder kan bruge til at øge organisationens fleksibilitet.

Læs mere

Kend konfliktens væsen, før du løser den

Charlotte Juul Sørensen, 7. juni, 2017

Konflikter skyldes enten problemer med systemet, samarbejdet eller en enkelt person. Effektiv konfliktløsning kræver, at man finder kilden til problemet, og her har lederen et ansvar.

Læs mere

7 råd om trivsel i travlhed

Charlotte Juul Sørensen, 29. maj, 2017

Mange arbejdspladser oplever at skulle præstere mere på kortere tid, og det går let ud over arbejdsglæden. Men som leder kan du gøre meget for at fremme trivsel trods travlheden. Artiklen udpeger syv områder, hvor du kan sætte ind.

Læs mere

Dialog sikrer, at planer bliver til virkelighed

Charlotte Juul Sørensen, 9. februar, 2017

Nye opgaver, projekter eller tiltag løber let ud i sandet. Det er nødvendigt at sikre, at betingelserne er til stede, for at det nye kan blive en succes. Men hvordan gør man det? HumanActs bud på det hedder Implementeringsdialogen. Læs om den her.

Læs mere