Konfliktløsning

Konflikter skal løses, ikke vindes. Det er vores udgangspunkt, når vi arbejder med konflikter.

HumanAct tilbyder hjælp til konfliktløsning både på arbejdspladsen og i privatlivet. Vi kan hjælpe med at afklare, hvorfor konflikten er opstået, foreslå og iværksætte løsninger eller mægle mellem parterne. Altid med fokus på at skabe udvikling og bevare forholdet mellem de involverede.

Kontakt os for at høre mere om konfliktløsning, eller læs mere nedenfor.

Bliv ringet op af Søren Braskov
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Konflikthåndtering

Er du leder eller arbejder du med personale, har du måske brug for professionel rådgivning i forhold til konflikter på arbejdspladsen. Det kan være en analyse af konfliktens årsag og forslag til, hvordan den bedst løses. Læs mere om konflikthåndtering.

Konfliktmægling

Hvis konflikten skyldes uoverensstemmelser mellem personer, afdelinger eller virksomheder, kan HumanAct fungere som mægler eller mediator. Vi styrer forhandlingerne, så parterne selv finder frem til en løsning på konflikten. Læs mere om konfliktmægling.

Konflikter i privatlivet

Vi hjælper også private personer med konfliktmægling. Det kan for eksempel være i forbindelse med skilsmisse, arvesager eller nabostridigheder. Vi arbejder med at løse konflikten og bevare relationen mellem jer.

Om konflikter

Konflikter, tvister og uenighed er en naturlig ting, hvor der er mennesker og interaktion. Det er måden, vi håndterer konflikten på, der afgør, om den medfører vækst og udvikling eller stagnation og fastlåsthed. HumanAct har altid fokus på udvikling og løsninger, når vi arbejder med konflikter.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for en uformel snak om, hvordan vi hjælper jer ud af en konflikt. Du kan også læse Søren Braskovs artikel “Kend konfliktens væsen, før du løser den”, eller læse om vores andre ydelser.