Ledercoaching

Ledercoaching fokuserer på dig som leder, og kan styrke din effektivitet og gennemslagskraft.

Som leder møder man udfordringer med organisationen, afdelingen, teamet og enkelte medarbejdere. Mange skal både lede medarbejdere, andre ledere og lede opad i organisationen. Nogle gange rækker ens viden og erfaringer ikke, og man kan føle sig fastlåst i en situation.

Fokus på konkrete problemstillinger

I ledercoaching er fokus på konkrete problemstillinger i rollen som leder. Vi hjælper dig med at identificere og tydeliggøre problemet, undersøge handlemuligheder og implementere dem. Vi bidrager også med faglig og psykologisk viden om ledelse.

Udvikler dig som leder

Formålet med ledercoaching er at udvikle dig som leder. Vi kan for eksempel arbejde med din forståelse af kompleksiteten i organisationen, din evne til at analysere og forstå situationer, din kommunikation og dine personlige styrker og barrierer.

Zoom på centrale områder

Vores erfaring er, at coaching kan være med til at fremskynde din udvikling. Vi zoomer ind på områder, der er centrale for netop dig, og som kan styrke din effektivitet og gennemslagskraft.

Psykologiske tests og grupper

Psykologiske tests kan være en genvej til øget selvindsigt og give fokus på vigtige områder. Derfor indleder vi nogle gange et coachingforløb med at tage en eller flere tests. Coaching kan også kombineres med ledergruppeudvikling.

Vil du vide mere?

Overvejer du om coaching er relevant for dig, så kontakt os gerne for en uformel snak om, hvad vi kan tilbyde. Du kan også læse om andre former for lederudvikling eller blive inspireret af vores faglige blog.