Pernille Frisch

Telefon: + 45 40 38 54 82

  • Cand.psych.aut.
  • Akkrediteret Business Coach
  • Uddannet i Executive Management Programme, INSEAD

Jeg brænder for at skabe reel udvikling. At det, vi gør sammen, kommer til at virke. At vi i fællesskab opnår de resultater, vi aftaler i processen.

Jeg er engageret i at få trivsel, kvalitet og effektivitet til at spille sammen i grupper og organisationer, fordi det giver det bedste output for kunder og brugere og den største tilfredsstillelse for menneskene i organisationen.

Sådan arbejder jeg

Som konsulent i organisationer tager jeg altid udgangspunkt i den konkrete opgave. Jeg kigger bredt på den enkelte kundes situation og foreslår forskellige løsninger og interventioner, der trækker i den aftalte retning. Jeg giver konkret rådgivning og feedback på baggrund af min erfaring og ekspertviden, men arbejder også som proceskonsulent og underviser.

Jeg er uddannet Business Coach fra Ashridge Business School, og har tillige gennemført en toplederuddannelse i Strategi, Innovation og Ledelse på INSEAD, Frankrig.

Alle niveauer i organisationen

Jeg arbejder på alle niveauer i offentlige og private organisationer og har erfaring med udvikling af hele organisationen, større eller mindre grupper samt individuel coaching. Ofte bruger jeg forskellige tests til at øge deltagernes kendskab til sig selv og hinanden og dermed styrke team og samarbejde. Jeg bruger også tests til rekruttering.

Lederudvikling og ledergrupper

Udvikling af virksomhedens ledere kan for eksempel være programmer med fokus på modeller for ledelse, ledelse af ledere og personale, kommunikation eller konflikt- og forandringshåndtering. Ledelsesudvikling kan med fordel foregå i grupper, fordi ledergruppernes funktion har stor betydning for hele virksomhedens leveringsevne og trivsel.

Organisationsudvikling

Ofte arbejder jeg med større organisationsudviklingsforløb i forbindelse med for eksempel fusioner, strategiske udviklingsforløb og forandringsprojekter. Jeg fungerer som sparringspartner i forhold til ledelse, menneskelige reaktioner i forandringsprocesser og sammenfletning af forskellige virksomhedskulturer.

Konflikter, bøvl og dårligt psykisk arbejdsmiljø

Jeg har stor erfaring som konsulent i forhold til komplekse problemstillinger i grupper, afdelinger eller mellem individer. Jeg arbejder med mediation samt med forskellige tilgange til at analysere, iværksætte tiltag og løse op for dårlig trivsel, konflikter og andet bøvl på arbejdspladser. Målet er at sikre trivsel og kvalitet i løsning af organisationens kerneydelse.

Bøger og interview

Noget af min faglige viden har jeg formidlet i bogen ”Mundtlige kommunikation og konflikthåndtering”. Jeg har desuden bidraget med kapitler til andre bøger og deltaget i interview i medierne. Se mere under publikationer.

Mail: [email protected]
Direkte: 4038 5482

Pernille Frisch CV, pdf.

Bliv ringet op af Pernille Frisch
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.