Terapi

Målet med terapi er at hjælpe den enkelte til at leve et fuldt og meningsfuldt liv med afsæt i egne værdier og mål i tilværelsen.

HumanAct tilbyder terapi til voksne, par og familier. Vi arbejder blandt andet med stress, eksistentielle problemer, parforhold og samliv, angstproblemer og depression. Målet er at hjælpe den enkelte til at leve et fuldt og meningsfuldt liv med afsæt i egne værdier og mål i tilværelsen.

Vi er ikke tilknyttede sygesikringen.

Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Bliv ringet op af Asger Neumann
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Stress

Ved stress er første skridt at finde ud af, hvordan problemet er opstået. Sammen laver vi derefter en plan for, hvordan du kan håndtere din stress, herunder hvordan du kan restituere dig og undgå, at stressen kommer igen. Vi arbejder også med, hvordan du kan forholde dig fleksibelt til belastende situationer i fremtiden.

Tab, sorg og kriser

Eksistentielle problemer som for eksempel tab, sorg og kriser er en del af livet. Vi tilbyder hjælp til at håndtere de situationer, hvor tilværelsen gør ondt og bliver lidelsesfuld. Vi støtter dig i at forholde dig til din virkeligheden og finde en vej frem.

Parterapi

I parterapi vil fokus ofte være at undersøge, hvad jeres forskellige prioriteringer, værdier og måder at kommunikere på betyder for jeres samspil. Vi hjælper jer med at formulere og at forstå, hvad der er vigtigt for jer hver især. Vi arbejder med at udvikle en konstruktive kommunikation om det, der er svært, og med at formulere jeres fælles mål og værdier.

Angst og depression

Ved behandling af angst eller depression er det vigtigt, at du lærer dine symptomer og reaktioner at kende. Målet er, at du forholder dig til dine tankemønstre, følelser og reaktioner på en fleksibel måde, så de ikke kommer til at styre dit liv, og du får overskud til at fokusere på de ting, der er vigtige for dig.

Vores metoder

Vi er bredt funderet og vælger de metoder, der passer til det konkrete problem. Vi har dog hver vores specialer. Søren Braskov og Asger Neumann arbejder især med kognitiv terapi og ACT. Palle Grzona er uddannet i emotionsfokuseret terapi. Sus Desirée er uddannet i korttidsdynamisk psykoterapi (ISTDP).

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Er dine udfordringer relateret til arbejde, kan du læse mere om coaching eller om vores andre ydelser.