Vi arbejder online på sikrede og krypterede platforme.

Terapi

Vi tilbyder terapi til unge, voksne, par og familier.

Formålet med terapi er at hjælpe den enkelte til at leve et fuldt og meningsfuldt liv med afsæt i egne værdier og mål i tilværelsen.

HumanAct er ikke tilknyttet sygesikringen.

 

Individuelle psykologsamtaler

Er du i besvær med dit liv, og har du brug for hjælp til at komme videre?

Alle mennesker kan opleve situationer, hvor de har brug for hjælp til at komme videre.

Vi tilbyder terapi til mennesker, der vil udvikle sig eller behøver forandring. Når psykologisk problemer hæmmer livet, eller når der er behov for udvikling af kompetencer eller vigtige tilværelsesbeslutninger.

Parterapi

Er I i besvær med med jeres parforhold, eller ønsker I blot at udvikle jeres forhold?

Vores udgangspunkt er, at kærlighed og parliv altid – før eller siden – kan komme i besvær med at fungere til fælles trivsel. Men grundene til at det sker, kan være mangfoldige.

Vi tilbyder parterapi og parsamtaler, når I ønsker at fungere sammen og bevare parforholdet. Vi hjælper også, hvis I ønsker at komme fra hinanden på en god måde.

Hvem har glæde af terapi?

Vi mennesker kommer ikke igennem tilværelsen uden at opleve, at livet er svært og gør ondt. Vi kan opleve situationer, der er fastlåste i et problem eller en smerte, og vi kan have svært ved at løse det selv. Vi kan møde udfordringer, som hæmmer vores trivsel, livsudfoldelse og vores mål i livet.

Terapi kan være en hjælpsom mulighed for at komme videre. En mulighed for dig, der savner hjælp til at træffe et svært valg, udvikle mere konstruktive handle- og tænkemønstre, finde nye måder at være i dine relationer på eller til at håndtere svære følelser.

HumanAct tilbyder dig en engageret hjælp, og går aktivt ind i et samarbejde med dig. Vi undersøger, hvordan din situation og dine udfordringer kan forstås, og hvad de kan have baggrund i. Vi arbejder på at du udvikler måder til at håndtere det, du er i besvær med. Målet er, at du kan leve et rigt, meningsfuldt og helt liv.

Forskning viser, at en god ”kemi” eller relation mellem klient og terapeut, samt terapeutens personlige egenskaber, faktisk er vigtigere for effekten af terapien end de enkelte terapeutiske teknikker. Både forskning og vores egne resultater viser også, at terapi har de bedste resultater, når den er tilpasset den enkelte klient.

Det er naturligvis stadig vigtigt at have en god træning og uddannelse i de metoder, man bruger. Den terapi, vi tilbyder, er bredt funderet. Vi trækker på metoder fra Kognitiv Terapi,  Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Emotionsfokuseret Terapi.

Med afsæt i dit behov formulerer vi sammen formålet med terapien, og vi vurderer hvilken tilgang der vil være relevant.

Kontakt HumanAct for yderligere information

Foto af HumanAct partnere

Artikler om parforhold og samliv

Kærester-på-jobbet

Kærester på jobbet – en svær affære

To forelskede kollegaer kan give problemer og bøvl på jobbet. Vælger du, som leder, at beholde begge medarbejdere, er det vigtigt at sætte forholdet på dagsordenen.

kvinde-har-vundet1

Kvinden har vundet, og det er din skyld, mand

Kvinderne bestemmer det hele i parforholdet og hjemmet, fordi de tager ansvaret. Danske mænd er frustrerede over, at kvinderne vil bestemme. Og ikke lader os mænd være mænd på egne præmisser.

ødelagt-hjerte1

Skilsmisse eller dødsfald – hvad er værst?

’Værre end døden’, hedder det med et udtryk, vi normalt ikke tager bogstaveligt. En psykolog er gået anderledes direkte til sammenligningen mellem tab af ægtefælle ved død og skilsmisse.