Palle Grzona

Telefon: + 45 51 23 89 86

  • Cand.psych.aut., Specialist i arbejds- og organisationspsykologi
  • Akkrediteret Business Coach
  • Ekstern lektor ved Aarhus Universitet og IMD

For mig er psykologi en fantastisk kombination af erkendelse og håndværk. Alle de kunder og klienter, jeg møder, om det er individuelt eller i grupper, præsenterer dybt fascinerende historier.

Sammen udfolder vi historierne og skaber nye muligheder for at være til stede i livet, i relationerne og i arbejdet på måder, som grundlæggende er tilfredsstillende og udviklende, og som skaber de ønskede og nødvendige resultater.

Sådan arbejder jeg

I mit arbejde i organisationer og virksomheder er jeg stærkt inspireret af systemisk tænkning og metode, som jeg tidligt uddannede mig indenfor. Senere har min akkreditering som Business Coach ved Ashridge Business School lagt inspirerende nye lag af forståelse og metode ind over.

Terapeutisk er jeg stærkt inspireret af Emotion Focused Therapy, som jeg har efteruddannet mig indenfor. Jeg finder metodens kombination af kontakt til både følelser og kognition meningsfuld og særdeles hjælpsom i individuelt udviklingsarbejde.

Forandring

Forandringer optager mig som tema, og jeg har igennem mange år udviklet min forståelse og mine metoder, så jeg kan skabe en tryg og udfordrende ramme for udviklingsarbejde. For individer i coaching eller terapi. For grupper ved at udvikle de måder, som gruppens medlemmer samarbejder og bruger deres forskellige potentialer til fælles gavn.

Organisationer

I organisationer arbejder jeg blandt andet med at udvikle lederes og medarbejderes mulighed for at indgå i og understøtte forandringer. Jeg lægger vægt på at afklare, hvordan forandringer skaber værdi for organisationens opgaver og interessenter. Jeg støtter organisationen i at formulere klare mål og formål, at sætte forandringer i en meningsfuld sammenhæng og følge sikkert op.

Lederudvikling

Jeg ser ledelse som et kontinuerligt samspil mellem at tage og give plads, og det rummer en rækker paradokser. Ved at skabe større bevidsthed om samspillet mellem personlige og faglige kvaliteter, kan vi arbejde målrettet med at udfolde den enkelte leders potentiale.

Coaching

Coaching er for mig et vigtigt element i lederudvikling. I coachingrummet har vi mulighed for at undersøge mere i dybden, hvad der virker og skal bygges videre på, og hvad der står i vejen for udfoldelse af potentialet og skal ændres på.

Teamudvikling

Udvikling af et team kræver en målrettet og vedholdende indsats. En fælles forståelse for den værdi, teamudvikling har for gruppens fælles opgave, er derfor vigtig. Et kontinuerligt fokus på indsatsens betydning for samarbejde, resultatskabelse og fælles og individuel udvikling, kan skabe momentum og befordre processen.

Kontakt: [email protected]
Direkte: 5123 8986

Palle Grzona CV, pdf.

Bliv ringet op af Palle Grzona
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.