Asger Neumann

Telefon: + 45 22 98 06 07

  • Cand.psych.aut.
  • Akkrediteret Business Coach
  • Ekstern lektor ved Aarhus Universitet

En klog mand sagde engang, at kan man elske og arbejde, har man muligheden for at have et godt liv. Det kan jeg tilslutte mig.

Jeg er optaget af at være til nytte og hjælpe på vej til, at mennesker kan leve et engageret og meningsfuldt liv, hvor de evner og magter at omsætte deres ønsker og værdier til handlinger, der fremmer trivsel, relationer og arbejdsliv. Jeg vil gerne skabe udvikling der, hvor relationer og arbejdsliv er udfordret.

Sådan arbejder jeg

Som psykoterapeut er jeg bredt teoretisk og metodisk funderet, uddannet og trænet. Det er altid opgaven og kundens behov, der bestemmer metoden. Ofte vil jeg dog tage udgangspunkt i kognitiv terapi og ACT. Som coach har jeg en uddannelse som Business Coach fra Ashridge Business School.

Også i arbejdet med organisationer trækker jeg på en lang række velafprøvede metoder. I de senere år har jeg desuden arbejdet med at bruge metoder fra ACT i organisatoriske sammenhænge.

Parforhold og partnerskab

Kærlighed, parforhold, venskaber eller partnerskab i bred forstand – relationer til andre mennesker er et vigtigt tema i vores liv, og er også blevet det i mit arbejde som psykolog. Det er blandt andet kommet til udtryk gennem testen ”Styrk Jeres Parforhold”, som jeg har udarbejdet i samarbejde med Søren Braskov.

Undervisning

I mange år har jeg afholdt kurser i psykologfaglige emner, som for eksempel supervision, coaching og stresshåndtering, for en bred vifte af organisationer og faggrupper. Jeg er desuden ekstern lektor ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, hvor jeg underviser og vejleder i videnskabelig og empirisk forståelse af kærlighed og partnerskab og i interventionsmetode.

Erhvervspsykologi

Siden 1993 har jeg arbejdet med erhvervspsykologiske opgaver i offentlige og private virksomheder. Jeg har en særlig interesse for partnerstyrede virksomheder og de muligheder og udfordringer, denne organisationsform rummer. Jeg tilbyder også coaching til private og til ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder.

Supervision

Jeg tilbyder supervision individuelt og i grupper til forskellige faggrupper, og har blandt andet superviseret læger, pædagoger, socialrådgivere og psykologer under autorisation. Jeg har en supervisoruddannelse fra Selskab for Kognitiv- og Adfærdsterapi (SAKT).

Artikler og interviews

Min faglige viden har jeg blandt andet formidlet gennem artikler, kronikker og interviews til medierne. Jeg har desuden bidraget med et kapitel til en bog samt redigeret flere bøger. Se nærmere under publikationer.

Mail: [email protected]
Direkte: 2298 0607

Asger Neumann CV, pdf.

Bliv ringet op af Asger Neumann
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.