img

Asger Neumann

Erhvervspsykolog og partner

an@humanact.dk

+ 45 22 98 06 07

Linkedin

Uddannelse

  • Cand.psych.aut.
  • Akkrediteret Business Coach fra Ashridge Business School
  • Ekstern lektor ved Aarhus Universitet

Personlig drivkraft

En klog mand sagde engang, at kan man elske og arbejde, har man muligheden for at have et godt liv. Det kan jeg tilslutte mig.

Som erhvervspsykolog er jeg optaget af at være til nytte og hjælpe på vej til, at mennesker kan leve et engageret og meningsfuldt liv, hvor de evner og magter at omsætte deres ønsker og værdier til handlinger, der fremmer trivsel, relationer og arbejdsliv.

Jeg vil gerne skabe udvikling der, hvor relationer og arbejdsliv er udfordret.

Jeg arbejder med

Jeg arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor erhvervspsykologi, organisationsudvikling, ledelse og konflikthåndtering.

Jeg er særlig optaget af:

  • Organisationsudvikling
  • Partnerstyrede virksomheder
  • Ledercoaching
  • Supervision af psykologer og andre faggrupper
  • Terapi – par og individuelt

Personlig præsentation

Kontakt Asger

Bliv inspireret af Asger Neumanns artikler

du-er-eksponeret-1

Eksponeret og i modvind – bevar den professionelle kommunikation

Som leder bliver du eksponeret og udfordret. Hvis du formår at bevare den professionelle kommunikation, kan du fastholde og måske ligefrem styrke din position.

professionelt-partnerskab1

Skab professionelt samarbejde i partnerstyrede virksomheder

Det kræver en systematisk indsats at opbygge en velfungerende organisation og et professionelt samarbejde i partnerstyrede virksomheder. Men på langt sigt sparer det både tid og kræfter.

Tal-med-din-stressede-medarbjeder

Tal med din stressede medarbejder – selvom det er svært

Stress hos en medarbejder belaster både medarbejderen selv og hele afdelingen. Som leder har du ansvaret for trivsel begge steder, og derfor er du nødt til at tage det op, selvom det er svært.

Kærester-på-jobbet

Kærester på jobbet – en svær affære

To forelskede kollegaer kan give problemer og bøvl på jobbet. Vælger du, som leder, at beholde begge medarbejdere, er det vigtigt at sætte forholdet på dagsordenen.

tavle-organisation1

Organisatorisk fleksibilitet giver flere veje til målet

En organisation når bedst sine mål, hvis den kan tilpasse og omstille sig. Vi sætter fokus på seks processer, du som leder kan bruge til at øge organisationens fleksibilitet.

planer-og-dialog1

Dialog sikrer, at planer bliver til virkelighed

Nye opgaver, projekter eller tiltag løber let ud i sandet. Det er nødvendigt at sikre, at betingelserne er til stede, for at det nye kan blive en succes. Læs om, hvordan man kan bruge Implementeringsdialogen til det.

En fleksibel tilgang gør mange ting lettere

Jeg tror på, at det er godt at have en fleksibel tilgang til sit liv – både til sig selv, til andre mennesker og til opgaver. Det øger mulighederne for at leve engageret og meningsfuldt, og det vil jeg gerne bidrage til.

En fleksibel indstilling gør det lettere at håndtere det vilkår, at både liv og arbejde indimellem er svært og gør ondt. Det er ikke et udtryk for fiasko. Det er et vilkår, vi skal håndtere som mennesker, og som vi skal finde vores vej igennem.

Vejen til udvikling er nye handlinger. Min opgave er at hjælpe mine kunder med at omsætte deres mål og værdier til konkrete handlinger i deres organisation, deres arbejde, deres liv og deres relationer. Handlinger, der bærer i retning af et engageret og meningsfuldt liv. Handlinger, der kan understøtte en balance mellem arbejdet og privatlivet, så man kan have sine ressourcer i mange år.

For organisationer handler det om at finde vej til den ledelse og de processer der gør, at organisationen får løst sine opgaver og at medarbejderne trives.

For ledere og lederteams handler det om at udvikle de nødvendige ledelseskompetencer og samtidig have sig selv med som person.

Min grundmetode vil typisk være fem trin; Hvad er dit mål? Hvad udfordrer målet?  Hvad gør den udfordring ved dig eller jer?  Hvad skal en strategi kunne for at overvinde udfordringen? Og hvilke konkrete handlinger kan bære i den retning?

Jeg tror på, at det er godt at have en fleksibel tilgang til sit liv – både til sig selv, til andre mennesker og til opgaver.
Det øger mulighederne for at leve engageret og meningsfuldt, og det vil jeg gerne bidrage til.
Asger Neumann

Hvad kan vi gøre for dig?

Er du nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed?

Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål.