img

Asger Neumann

Business Psychologist and Partner

an@humanact.dk

+ 45 22 98 06 07

Linkedin

Uddannelse

  • Cand.psych.aut.
  • Akkrediteret Business Coach fra Ashridge Business School
  • Ekstern lektor ved Aarhus Universitet

Personlig drivkraft

En klog mand sagde engang, at kan man elske og arbejde, har man muligheden for at have et godt liv. Det kan jeg tilslutte mig.

Som erhvervspsykolog er jeg optaget af at være til nytte og hjælpe på vej til, at mennesker kan leve et engageret og meningsfuldt liv, hvor de evner og magter at omsætte deres ønsker og værdier til handlinger, der fremmer trivsel, relationer og arbejdsliv.

Jeg vil gerne skabe udvikling der, hvor relationer og arbejdsliv er udfordret.

Jeg arbejder med

Jeg arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor erhvervspsykologi, organisationsudvikling, ledelse og konflikthåndtering.

Jeg er særlig optaget af:

  • Organisationsudvikling
  • Partnerstyrede virksomheder
  • Ledercoaching
  • Supervision af psykologer og andre faggrupper
  • Terapi – par og individuelt

Personlig præsentation

Kontakt Asger

Bliv inspireret af Asger Neumanns artikler

En fleksibel tilgang gør mange ting lettere

Jeg tror på, at det er godt at have en fleksibel tilgang til sit liv – både til sig selv, til andre mennesker og til opgaver. Det øger mulighederne for at leve engageret og meningsfuldt, og det vil jeg gerne bidrage til.

En fleksibel indstilling gør det lettere at håndtere det vilkår, at både liv og arbejde indimellem er svært og gør ondt. Det er ikke et udtryk for fiasko. Det er et vilkår, vi skal håndtere som mennesker, og som vi skal finde vores vej igennem.

Vejen til udvikling er nye handlinger. Min opgave er at hjælpe mine kunder med at omsætte deres mål og værdier til konkrete handlinger i deres organisation, deres arbejde, deres liv og deres relationer. Handlinger, der bærer i retning af et engageret og meningsfuldt liv. Handlinger, der kan understøtte en balance mellem arbejdet og privatlivet, så man kan have sine ressourcer i mange år.

For organisationer handler det om at finde vej til den ledelse og de processer der gør, at organisationen får løst sine opgaver og at medarbejderne trives.

For ledere og lederteams handler det om at udvikle de nødvendige ledelseskompetencer og samtidig have sig selv med som person.

Min grundmetode vil typisk være fem trin; Hvad er dit mål? Hvad udfordrer målet?  Hvad gør den udfordring ved dig eller jer?  Hvad skal en strategi kunne for at overvinde udfordringen? Og hvilke konkrete handlinger kan bære i den retning?

Jeg tror på, at det er godt at have en fleksibel tilgang til sit liv – både til sig selv, til andre mennesker og til opgaver.
Det øger mulighederne for at leve engageret og meningsfuldt, og det vil jeg gerne bidrage til.
Asger Neumann

Hvad kan vi gøre for dig?

Er du nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed?

Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål.