Ledergrupper

God kvalitet i ledergruppens arbejde forplanter sig i organisationen. Vi udvikler jeres samarbejde, kommunikation og evne til at træffe gode beslutninger.

Ledergrupper er hjertet og hjernen i mange virksomheder. Deres arbejde forplanter sig igennem hele organisationen, og derfor er det vigtigt, at kvaliteten er god. Vores mål er at skabe en godt sammenspillet ledergruppe, hvor medlemmerne arbejder effektivt sammen.

Samarbejde, kommunikation og beslutninger

Udvikling af ledergrupper tager udgangspunkt i jeres konkrete behov, men ofte arbejder vi med at styrke jeres samarbejde, skabe klar og effektiv kommunikation og kvalificere jeres måde at træffe beslutninger, håndtere udfordringer og drive virksomhedens udvikling på.

Workshops, proces og coaching

Forløbet strækker sig over et år eller mere, hvor vi kombinerer flere forskellige metoder. Workshops kan bruges til fælles input og til at skabe et fælles sprog. Proceskonsultation på jeres møder kan kvalificere jeres fælles arbejde. Individuel coaching kan udvikle den enkelte leder.

Forretningskritiske temaer

I forløbet tager vi fat på forretningskritiske temaer, som for eksempel hvordan I håndterer forandringer, udvikler medarbejderne eller skaber trivsel. Vi kan også arbejde med, hvordan I kvalificerer implementeringen af strategiske beslutninger.

Modulopbygget lederudvikling

Har I en ledergruppe, hvor alle har samme udviklingsbehov, tilrettelægger vi også gerne modulopbygget lederudvikling. Vi skræddersyr et kursusforløb for alle ledere på et givent niveau.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi udvikler din ledergruppe, så I bliver mere effektive. Læs historien om, hvordan vi hjalp ledere i Arla til at blive bedre til at løfte i flok, eller læs mere om ledelse.