Ejerledet virksomhed

Vi hjælper ledere af egen virksomhed, familiefirmaer og partnerfællesskaber med at udvikle en professionel tilgang til ledelse og samarbejde.

Som leder af egen virksomhed, skal man både være dygtig til sit fag og til at lede og samarbejde professionelt. Det, der måske startede uformelt mellem venner eller i familien, skal udvikles til en professionel relation. Det kræver en fælles vision og strategi samt plads til forskellighed og dialog.

Professionel tilgang til ejerledelse

Som partnerstyret virksomhed kender vi, i HumanAct, udfordringerne indefra, men vi har også stor faglig viden om ledelse og samarbejde. Vi hjælper jer med at udvikle en professionel tilgang til ledelse, og vi hjælper med de psykologiske, strategiske og samarbejdsmæssige udfordringer.

Eneejer

Er du eneejer af din virksomhed, står du ofte alene med overvejelser og beslutninger. Vi tilbyder professionel sparring eller coaching, hvor vi arbejder med dine konkrete udfordringer i virksomheden og samtidig udvikler dine lederevner. Læs mere om ledercoaching.

Partnerstyret virksomhed

Udfordringen ved flere ejere eller partnere er, at tage vare om virksomhedens drift og udvikling og samtidig bevare en god relation. Vi hjælper jer med at udvikle jeres forskellige kompetencer og samtidig finde en fælles retning. Vi har desuden udviklet PUS – et redskab til udviklingssamtaler i partnerskaber.

Familieejet virksomhed

Er virksomheden familieejet, er udfordringen at arbejde professionelt sammen og samtidig styrke familiebåndet. Med vores psykologiske viden om familiedynamikker, ledelse og samarbejde, hjælper vi jer med at udvikle virksomheden, løse konflikter og foretage generationsskifte.

Almen lægepraksis

Vi har i mange år arbejdet med udvikling i almen lægepraksis. På den baggrund har vi udviklet DUP – en online test og et dialogværktøj for læger, der skal indgå partnerskaber. Den giver indsigt i ligheder og forskelle og giver grundlag for at træffe en kvalificeret beslutning om partnerskab.

Metoder

I arbejdet med ejerledede virksomheder trækker vi på mange forskellige metoder. Læs for eksempel mere om organisationsudvikling, lederudvikling, teamudvikling og konfliktløsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Læs historien om, hvordan vi hjalp Lægerne på Bryggen med at vælge en ny partner, eller læs mere om ledelse.