Ledelse

HumanAct tilbyder lederudvikling med fokus på både organisationen, gruppen og den enkelte leder.

HumanAct tilbyder lederudvikling til hele organisationer, ledergrupper, partnergrupper og enkelte ledere. Sammen afklarer vi jeres behov og vælger de tilbud og metoder, der passer til jer. Altid med fokus på udvikling både for organisationen, gruppen og den enkelte leder.

Kontakt os for at høre mere, eller læs nedenfor.

Bliv ringet op af Palle Grzona
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Flexivelopment ®

Flexivelopment er HumanActs eget koncept til jer, der ønsker samlet lederudvikling i hele organisationen. Vi hjælper med at lave en plan for og med at gennemføre lederudvikling, der tager højde for organisationens strategi og mål. Læs mere om Flexivelopment ®

Ledergrupper

Ledergruppers arbejde forplanter sig i hele organisationen, og derfor er det vigtigt, at kvaliteten er god. Vi udvikler jeres samarbejde, kommunikation og evne til at træffe beslutninger. Læs mere om ledergrupper.

Ejerledet virksomhed

Som leder af egen virksomhed skal man være professionel, både i sit fag og i sin tilgang til samarbejde og ledelse. Vi hjælper med de udfordringer det giver, både for individuelle ejere, i partnerskaber og i familiefirmaer. Læs mere om ejerledet virksomhed.

Individuel lederudvikling

Udvikling af enkelte ledere kan foregå sammen med udvikling af ledergrupper eller som helt individuelle forløb. Det vil ofte være i form af coaching. Læs mere om ledercoaching her.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne til en uformel snak om, hvordan vi hjælper dig eller ledere i din organisation med jeres udvikling. Læs om, hvordan vi arbejder med organisationsudvikling, eller lad dig inspirere af de faglige artikler på vores blog.