Organisationsudvikling

Med udgangspunkt i virksomhedens strategi, hjælper vi jer med at konkretisere jeres behov, og tilrettelægge målrettede indsatser.

Vi hjælper med at udvikle jeres arbejdsmetoder, så I bliver i stand til reelt at påvirke organisationens måde at fungere på. Vi skræddersyr vores indsats, så den passer til netop jeres virksomhed, mål, strategi og konkrete problemstillinger.

Læs mere om nogle af vores arbejdsmetoder nedenfor, eller kontakt os.

Pernille Frisch
Telefon: + 45 40 38 54 82
Bliv ringet op af Pernille Frisch
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Strategiudvikling
Vi hjælper jer med at udvikle jeres strategi og sikre, at I har de rette kompetencer blandt ledere og medarbejdere til at nå jeres mål. Læs mere om strategiudvikling.

Forandringsledelse
Forandringer skal fungere i praksis. Vi hjælper jeg med at lave konkrete, realistiske planer for, hvordan I gennemfører nye tiltag, og samtidig tager højde for reaktioner blandt medarbejderne. Læs mere om forandringsledelse.

Implementeringsdialogen
Implementering af nye tiltag lykkes kun, hvis den enkelte medarbejder udfører de konkrete opgaver, der følger med. Vi har udviklet Implementeringsdialogen til at afklare og motivere.
Læs mere om Implementeringsdialogen.

Teamudvikling
Velfungerende teams kan bidrage væsentligt til konkret opgaver og organisationens udvikling. De er ofte værd at bruge ressourcer på at udvikle. Læs mere om teamudvikling.

Fusioner, sammenlægninger og opkøb
Når arbejdspladser eller afdelinger fusionerer, skal medarbejdere og ledelse opbygge en ny fælles kultur. Vi hjælper jer med at gennemføre processen og løse eventuelle konflikter undervejs. Læs om, hvordan vi arbejder med fusioner, sammenlægninger eller opkøb.

Vil du vide mere?
Kontakt os gerne, hvis du vil have en uformel snak om, hvordan vi hjælper dig og din organisation. Du kan også læse om, hvordan vi arbejder hver især, eller lade dig inspirere af de faglige artikler på vores blog.