Om HumanAct

HumanAct er et konsulentfirma, der arbejder indenfor 3 områder: Erhvervspsykologi, Konfliktløsning og Terapi & Coaching. Indenfor disse specialistområder har vi en række ydelser og gennemprøvede metoder, som hjælper vore kunder i forhold til deres behov og ønsker.

Billede af de fem partnere i HumanAct

I HumanAct er vi faguddannede psykologer, med hver vores specialer indenfor erhvervspsykologi, konflikthåndtering, coaching & terapi. Vi har været på banen i mange år og har stor erfaring indenfor et bredt spekter af områder, hvor vi fungerer som sparringspartnere, rådgivere, undervisere og coaches eller terapeuter.

Vi tilbyder vore kunder et samarbejde præget af solid faglighed og høj etik. Vi gør os stor umage for at finde de bedste metoder og tilgange til kundens udfordring. HumanAct har sammen med vores associerede netværk volumen til også at løfte store projekter. Følgende nøgleord kendetegner os og vores ydelser:

Troværdighed · Engagement · Handling

Vil du vide mere?
Du er velkommen for at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din organisation. Du kan også læse mere om os hver især, om hvilke ydelser vi tilbyder, eller lade dig inspirere af vores faglige blog.